Kunstgras

Een gazon dat er het hele jaar prachtig groen uitziet, bijna geen onderhoud nodig heeft en daarnaast ook erg duurzaam is? Er zijn vele voordelen van kunstgras in de tuin, op balkons, de speelplaats en openbare ruimten op te noemen. Het is duurzaam, vriendelijk voor de gebruikers ervan en het allerbelangrijkste: bijna niet te onderscheiden van natuurgras.
Royal Grass biedt u kwalitatieve, hoogwaardige kunstgras oplossingen die u ieder seizoen van het jaar laten genieten van een prachtige groene oase. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ongedierte, onkruid, of onderhoud zoals bewateren of het maaien van gras.

 

Kunstgras voordelen

Meer en meer wordt er gekozen voor de voordelen die grastapijt biedt. Om er zeker van te zijn dat het gazon er jarenlang perfect bij ligt. Om veel tijd te besparen, maar ook energie en zorgen omdat het kunstgras amper aandacht nodig heeft. Het kunstgras voelt heerlijk zacht aan, ook voor kinderen. Het kunstgras is niet alleen zacht, maar ook stevig als ondergrond voor een veelgebruikte speeltuin. Dat is nog niet alles. Voor mensen met allergieën, bijvoorbeeld hooikoorts hebben geen last meer van irritaties aan ogen en neus door ronddwalende pollen.

Probeert u de nadelen te vinden van kunstgras leggen? Een argument zou kunnen zijn dat het een minder natuurlijk uiterlijk heeft. Echter, Royal Grass heeft steekt veel energie in het leveren van het beste kunstgras, dat bijna niet van echt gras onderscheidbaar is. Royal Grass is het enige kunstgras merk dat gebruik maakt van het gepatenteerde V-shape®, MiNT® en ReaDY®-technologie.

Deze innovaties zorgen ervoor dat de kenmerken van natuurgras sprietjes tot in de puntjes wordt geëvenaard.

Royal Grass

Reeds sinds 2003 richt Royal Grass zich gefocust op het produceren en distribueren van kunstgras voor de tuin, voor op speelplaatsen en openbare ruimten. Royal Grass weer daardoor het beste van iedereen waar een klant als u naar op zoek is. De Royal Grass service gaat daarom verder dan de levering van kunstgras alleen. In samenwerking met leveranciersdie zorgvuldig geselecteerde zijn, zorgt Royal Grass voor een totaaloplossing die voor u op maat gemaakt wordt, beginnend met u te voorzien van gedegen advies, het ontwerpen en vervolgens installeren van uw kunstgazon. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt. Projecten groot of klein; alles wordt met precisie en nauwkeurigheid aangevlogen en de Royal Grass tuinprofessionals zijn ieder ware kunstgrasspecialisten met een passie voor het vak op een manier die u nog niet eerder bent tegengekomen.

Kosten kunstgras

De aanleg van een kunstgazon is een investering die u maar één keer doet. De prijs ligt wel hoger dan die van natuurgras, maar u kunt het wellicht beter vergelijken met de prijs van bestrating, omdat het ook vele jaren meegaat. Door zijn gebruiksvriendelijkheid, heeft u als het eenmaal in uw tuin ligt geen kosten meer en nauwelijks omkijken. Dat maakt de kans dat u met het kiezen voor een grastapijt op lange termijn bespaart op geld en bovendien kostbare tijd groot in vergelijking met een grasveld van natuurgras.